Szerencsehozó aprópénzt dobott a repülő hajtóművébe az idős kínai asszonyság

Az idős kínai nő Sanghajból repült Guangzhou (vagy Kuangcsou) városába, és miközben ment fel a gépre, a beszámolók szerint aprópénzt dobott a gép hajtóművébe. 

Elmondása szerint azért tette ezt, hogy szerencsét hozzon az utazására. Szerencse helyett viszont inkább elvitte a rendőrség, míg a gép öt órát vesztegelhetett még a reptéren, mivel ennyi ideig tartott, amíg átvizsgálták a hajtóművet. 

A nő dobálását a többi utas szúrta ki, ők értesítették a legénységet. A műszaki személyzet végül kilenc darab aprópénzt szedett ki a hajtóműből. Mondani sem kell, de aprópénzt szórni a hajtóművekbe rettentő balesetveszélyes, repülés közben okozhat komolyabb felfordulásokat is az odakeveredő fémdarab. 

Az idős hölgyet előállította a rendőrség, akiről azóta szomszédjának köszönhetően az is kiderült, hogy buddhista. (ST)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.