A Market Zrt. építi a rózsadombi SZOT-üdülőt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

1971 óta rondít bele a Margit-hídról Budára nyíló panorámába a Rózsadombra épített, hatalmas a betonszörny, a félbehagyott SZOT-üdülő. Az ingatlant 2015-ben szerezte meg a fuvarozócégéből nagyot szakító Wáberer György, most pedig elárulta, hogy luxuslakásokat építenek majd a szálló romjaiból:

„A Budapest egyik legszebb részén fekvő területen olyan társasházat építünk, amelyben a legigényesebb, legszínvonalasabb lakások kapnak helyet. Az igényektől függ a kialakítandó lakások száma, de terveink szerint hetven-nyolcvan, főleg 150 négyzetméteres luxuslakást akarunk építeni.”

A beruházást 20 milliárdosra tervezik, már megvannak a tervpályázat nyertesei, a kivitelező pedig Orbán barátja, Garancsi István tulajdonában álló Market Zrt. lesz. A tervek szerint két év múlva, 2019 júniusában adják át a lakásokat. (Magyar Építők)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.