A Market Zrt. építi a rózsadombi SZOT-üdülőt

gazdaság
2017 június 28., 11:42
comments 71

1971 óta rondít bele a Margit-hídról Budára nyíló panorámába a Rózsadombra épített, hatalmas a betonszörny, a félbehagyott SZOT-üdülő. Az ingatlant 2015-ben szerezte meg a fuvarozócégéből nagyot szakító Wáberer György, most pedig elárulta, hogy luxuslakásokat építenek majd a szálló romjaiból:

„A Budapest egyik legszebb részén fekvő területen olyan társasházat építünk, amelyben a legigényesebb, legszínvonalasabb lakások kapnak helyet. Az igényektől függ a kialakítandó lakások száma, de terveink szerint hetven-nyolcvan, főleg 150 négyzetméteres luxuslakást akarunk építeni.”

A beruházást 20 milliárdosra tervezik, már megvannak a tervpályázat nyertesei, a kivitelező pedig Orbán barátja, Garancsi István tulajdonában álló Market Zrt. lesz. A tervek szerint két év múlva, 2019 júniusában adják át a lakásokat. (Magyar Építők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.