A Market Zrt. építi a rózsadombi SZOT-üdülőt

gazdaság
2017 június 28., 11:42
comments 76

1971 óta rondít bele a Margit-hídról Budára nyíló panorámába a Rózsadombra épített, hatalmas a betonszörny, a félbehagyott SZOT-üdülő. Az ingatlant 2015-ben szerezte meg a fuvarozócégéből nagyot szakító Wáberer György, most pedig elárulta, hogy luxuslakásokat építenek majd a szálló romjaiból:

„A Budapest egyik legszebb részén fekvő területen olyan társasházat építünk, amelyben a legigényesebb, legszínvonalasabb lakások kapnak helyet. Az igényektől függ a kialakítandó lakások száma, de terveink szerint hetven-nyolcvan, főleg 150 négyzetméteres luxuslakást akarunk építeni.”

A beruházást 20 milliárdosra tervezik, már megvannak a tervpályázat nyertesei, a kivitelező pedig Orbán barátja, Garancsi István tulajdonában álló Market Zrt. lesz. A tervek szerint két év múlva, 2019 júniusában adják át a lakásokat. (Magyar Építők)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt