Egy döglött mosómedvén vesztek össze, lövöldözés lett a vége

ÁLLAT
2017 június 28., 09:30
comments 40

Vasárnap a Washington államban lévő Allyn közelében gyalogolt egy férfi a 3-as autópálya mellett. A kezében egy kötél vége volt, a másik végén pedig egy halott mosómedve. A férfi méterekkel maga mögött húzta a dögöt.

Meg kell hagyni, ez eléggé furcsa látvány.

Erre is van azonban magyarázat, a férfi ugyanis az út szélén találta a mosómedvét, ami akkor már döglött volt, hiszen elütötte egy autó. A férfi úgy gondolta, hogy rákfogáshoz használja majd csalinak a dögöt, ezért vitte magával. Azért húzta kötélen, mert nem akarta végig a bűzt szagolni, amíg hazaér.

Igen, ám, de ez első látásra azért nem nyilvánvaló.

Meg is állt egy autó, aminek az utasai azt hitték, hogy a férfi egy döglött kutyát húz maga után. A vitába nem sokkal később bekapcsolódtak egy másik autó utasai is, akiknél már fegyver is volt, és az érveiknek azzal akartak nyomatékot adni, hogy kétszer lábon lőtték a mosómedvét húzó férfit.

Őket még keresi a rendőrség. (Komonews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.