Minőségi Újságírásért díjat kapott Rényi Pál Dániel

Média
2017 június 28., 06:12

Rényi Pál Dániel, a 444 újságírója kapta a júniusi Minőségi Újságírásért díjat a kormányzati propagandamédiáról írt, „Ez nem újságírás, ez politikai nehézfegyverzet” című cikkéért.

link Forrás

A zsűri a díj indoklásában kiemelte, hogy az írás részletesen és új elemeket is találva mutatta be a kormányzat által ellenőrzött média belső működését, és a magyar médiapiac átalakulását.

A díj shortlistjén szerepelt egy másik 444-es, Ács Dániel Ferencvárosról írt cikksorozata (1., 2., 3.) is.

A Minőségi Újságírásért díjat az utóbbi években nem osztották ki, most azonban a Főszerkesztők Fóruma újraindította a projektet. Az elismerés új szakaszának első díjazottja most Rényi Pál Dániel.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.