Tour de Hongrie: rossz útviszonyok miatt tömeges defekt

sport
2017 június 28., 16:31

A heves vihar miatt félbeszakították a 38. Tour de Hongrie első, Keszthely és Zalaegerszeg közti 145 kilométeres szakaszát. Az MTI beszámolója szerint a szakasz elején több sikertelen szökési kísérlet történt, 

"majd egy tízfős csoport végül el tudott lépni a rossz útviszonyok miatt defektek által is hátráltatott mezőnytől, s folyamatosan növelte az előnyét."

Végül nem ezért, hanem a rossz idő miatt kellett lefújni a szakasz teljesítését. Eisenkrammer Károly, a verseny főszervezője elmondta, hogy a versenyzők és a szervezők biztonsága érdekében kényszerültek erre a lépésre. A szakasz eredményéről később hoznak döntést, a verseny csütörtökön a Velence és Siófok közötti 138 kilométeres etappal folytatódik. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.