Jön a választás, Orbán Viktor felesége be is megy a TV2-be beszélgetni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
MTI Fotó: Hegedűs Márta / Magyar Nemzet

Demcsák Zsuzsa beszélgetős műsorának vendége lesz Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, írja a Blikk. A lap szerint Demcsák augusztusban forgat egy beszélgetős műsort a TV2-n, ebben "ismert női politikusokkal és politikusfeleségekkel" beszélget majd. Köztük lesz Lévai Anikó, de a tervek szerint Rogán Cecília és Dobrev Klára is.

Demcsák áprilisban távozott a TV2-től, erre az egy műsorra mégis visszatér, mielőtt szeptemberben az ATV-nél folytatja.

"Zsuzsa háziasszonyként együtt süt, főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket a politikáról, a mindennapjaikról és persze a feleségeket politikus férjükről is" - írja a Blikk a műsorról, hozzátéve, hogy Lévai Anikó ritkán szólal meg, ezért "igazi kuriózumnak, sőt presztízsnek számít egy vele való beszélgetés".

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.