Egy volt gimnáziumi tanár verte meg Manny Pacquiaót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Horn vs. PacquiaoFotó: PATRICK HAMILTON/AFP

Az ausztrál Jeff Horn Brisbane-ben küzdött meg a legendás fülöp-szigeteki harcossal és hódította el tőle a WBO váltósúlyú világbajnoki címét. 12 menet végén a 29 éves Horn pontozással, 117-111, 115-113, 115-113 arányban verte meg a 38 éves Pacquiaót. 

Horn interjúiban elmondta, hogy épp az iskola falai között lett jó bunyós. Aztán a tanárképző mellett elkezdett bokszolni. 2012-ben már olimpián vett részt. 

Pacquiao nagyon elfogyott az elmúlt időszakban, legutóbbi kilenc meccse közül négyet elveszített. Nem nagyon találja a formáját, mióta az évszázad meccsén Floyd Mayweather helyére tette. Utána hosszas sérüléssel is bajlódott. (BBC

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.