Egy volt gimnáziumi tanár verte meg Manny Pacquiaót

sport
2017 július 02., 05:48
comments 46
photo_camera Horn vs. Pacquiao Fotó: PATRICK HAMILTON/AFP

Az ausztrál Jeff Horn Brisbane-ben küzdött meg a legendás fülöp-szigeteki harcossal és hódította el tőle a WBO váltósúlyú világbajnoki címét. 12 menet végén a 29 éves Horn pontozással, 117-111, 115-113, 115-113 arányban verte meg a 38 éves Pacquiaót. 

Horn interjúiban elmondta, hogy épp az iskola falai között lett jó bunyós. Aztán a tanárképző mellett elkezdett bokszolni. 2012-ben már olimpián vett részt. 

Pacquiao nagyon elfogyott az elmúlt időszakban, legutóbbi kilenc meccse közül négyet elveszített. Nem nagyon találja a formáját, mióta az évszázad meccsén Floyd Mayweather helyére tette. Utána hosszas sérüléssel is bajlódott. (BBC

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.