Már az utcán is a kajánul nevető Sorossal riogat a kormány

MT-nek tartozunk köszönettel a fenti képért, amit valahol a XII. kerületben, tehát Orbán Viktor miniszterelnök Cinege utcai otthonától feltehetően nem messze fotózott le. Szép nagy plakát ez, de a villamosmegálló citylight helyeit is ellepték már a Sötét Oldal vezérének kajánul vigyorgó képei. 

Soros épp egy rozsdás kerítés felett kacag rá a magyarokra, szemük láttára akarja épp lebontani a falat, amely elválasztja az illegális bevándorlók tömegeit attól, hogy ellephessék és romba dönthessék hazáját. Önök a fenti képen természetesen egy társadalmi célú hirdetést látnak. 

Az új kampányról a héten számolt be Dömötör Csaba kommunikációs államtitkár. Laza 26 milliárd forintot tett bele az adófizetők pénzéből a kormány. Fut már a tévében is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.