Már az utcán is a kajánul nevető Sorossal riogat a kormány

POLITIKA
2017 július 2., 9:30
comments 376

MT-nek tartozunk köszönettel a fenti képért, amit valahol a XII. kerületben, tehát Orbán Viktor miniszterelnök Cinege utcai otthonától feltehetően nem messze fotózott le. Szép nagy plakát ez, de a villamosmegálló citylight helyeit is ellepték már a Sötét Oldal vezérének kajánul vigyorgó képei. 

Soros épp egy rozsdás kerítés felett kacag rá a magyarokra, szemük láttára akarja épp lebontani a falat, amely elválasztja az illegális bevándorlók tömegeit attól, hogy ellephessék és romba dönthessék hazáját. Önök a fenti képen természetesen egy társadalmi célú hirdetést látnak. 

Az új kampányról a héten számolt be Dömötör Csaba kommunikációs államtitkár. Laza 26 milliárd forintot tett bele az adófizetők pénzéből a kormány. Fut már a tévében is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt