Már az utcán is a kajánul nevető Sorossal riogat a kormány

POLITIKA
2017 július 02., 09:30

MT-nek tartozunk köszönettel a fenti képért, amit valahol a XII. kerületben, tehát Orbán Viktor miniszterelnök Cinege utcai otthonától feltehetően nem messze fotózott le. Szép nagy plakát ez, de a villamosmegálló citylight helyeit is ellepték már a Sötét Oldal vezérének kajánul vigyorgó képei. 

Soros épp egy rozsdás kerítés felett kacag rá a magyarokra, szemük láttára akarja épp lebontani a falat, amely elválasztja az illegális bevándorlók tömegeit attól, hogy ellephessék és romba dönthessék hazáját. Önök a fenti képen természetesen egy társadalmi célú hirdetést látnak. 

Az új kampányról a héten számolt be Dömötör Csaba kommunikációs államtitkár. Laza 26 milliárd forintot tett bele az adófizetők pénzéből a kormány. Fut már a tévében is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.