Megjött az új propagandareklám: A magyarok 99 százalékát küldik Soros György ellen

Nem tökölt sokáig a kommunikációs minisztérium, alig hogy bejelentették az új kormányzati kampány indulását, és az új plakátok kiragasztását, párhuzamosan el is kezdték vetíteni az új sorosozó klippeket a köztévében. A Vastagbőr blog már el is csípett egyet az M1-en, a végeredmény pedig makulátlan:

A második részben folytatódik a küzdelem a Sötét Oldal, az Illegális Bevándorlást a Magyar Emberek 99 százalékának akarata ellenére minden áron támogató Soros György, a világ legbefolyásosabb milliárdosa ellen, aki politikai befolyásra tör Magyarországon, hogy tönkretegye egykori hazáját, saját kezével számolná fel a határokat, rendőrt dobáló afgán és paki férfiakkal töltené fel a Dunántúlt, és bizony:

Nem világos viszont, ha már egyszer lezárult konzultáció, sőt, már meg is köszönték a 99 százalékos egyetértést az erős és büszke plakátokkal, miért kell tovább kampányolni, és mit vár szegény magyaroktól a kormány, amikor a kisfilm végén közös erővel azt kéri tőlük:

Mindezt ráadásul az ő pénzükből: a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerdán különített el 26 milliárd forintot „a tömeges bevándorlás kezeléséhez kapcsolódó” kiadásokra. Kovács Zoltán kormányszóvivő ezzel kapcsolatban pénteken reggel arról beszélt, azért kell új kampány, hogy "ne veszítsük el egyrészt a magyar emberek felhatalmazását és legitimációját, másrészt a realitásokhoz, tehát a valós témákhoz való viszonyunkat." 

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.