A BKV-vezér szerint hisztériakeltés van a hármas metró körül

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hisztériakeltés zajlik a hármas metró körül, mondta Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója a TV2 Mokka című műsorában hétfő reggel. Igaz, sietve hozzátette, hogy a felújításokat haladéktalanul el kell kezdeni, nehogy le keljen állítani a szerelvényeket idő előtt. Bolla az orosz felújított szerelvények hibáiról elmondta, hogy a Metrowagonmash már több tucat mérnököt küldött Budapestre, hogy átnézzék a hibákat.

"Ezek a metrószerelvények nagyon jók lesznek, ha egy picit nagyobb figyelmet fognak szentelni a végszerelésre," 

mondta a vezérigazgató. Az ajtónyitási problémák megoldódtak, utastájékoztatási gondok még vannak, de Bolla Tibor reméli, hogy a hét második felében visszatérhetnek a felújított szerelvények a forgalomba. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.