A Mazsihisz elnöke lehetetlen küldetésre vállalkozott, mégis sikerült megvédenie a kormányt az új, sorosozós kampányért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

2017-re ide jutott a kormánykommunikáció úgy érvelésben, mint bármi másban:

„Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!”

Az új, még Török Gábor politológusból is határozott véleményt kiváltó plakátkampányról kérdezte a hvg.hu a Mazsihisz elnökét, Heisler Andrást, aki azt mondta róla:

Ez a plakátkampány újra rossz emlékeket ébreszt a hazai zsidóság körében – s ez független a kampány megalkotóinak szándékától.

A plakátkampányról egyrésztezve-másrésztezve azt is mondta: Alkalmas arra, hogy bármelyik oldal elővehesse az ún. „zsidókártyát”, s ez nem jó, nem helyes út.

Fotó: MT/olvasónk

„Sok jelzést kapunk a közösség tagjaitól” – mondta Heisler a lapnak az elmúlt idők vitatható kormányzati kijelentéseiről (például Horthy dicsőítéséről), egy olyan közösségtől, ami „sokat tapasztalt a történelem során”.

Heisler szerint ez a Soros-kampány nem fog leállni a tiltakozások miatt, most „mindent felülír a szavazatmaximálás és a választási érdek”. (hvg.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.