A kommentelő beszólt a felcsúti légiósra, mire Orbán akadémiája durván kiosztotta a többi Nb1-es csapatot

sport
2017 július 04., 11:22
comments 229
link Forrás

Közröhej tárgya a magyar fociban, hogy a Puskás Ferenc nevét + a TAO milliárdjait lenyúló felcsúti csapatban, hiába Puskás Akadémia a neve, gyakorlatilag egyáltalán nem szerepelnek fiatalok, saját akadémisták meg végképp nem, sőt éppen most vásároltak be egy rakás külföldit és befutott magyart. Erre utalt az a Facebook-kommentelő, aki, meglátva, hogy az Akadémia oldalára kitettek egy videóinterjút játékosukkal, az érett korú és fekete Ulysse Diallóval, a következő szarkasztikus megjegyzést tette:

Fiatal magyar tehetségnek tűnik 😂😂😂

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy felpiszkálja Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia felhasználót, aki metsző iróniával próbált reagálni:

Igazad van Dániel, A Manchaster Unitetben is kizárólag manchasteri fiatal utánpótlásbeli angol csávók játszanak. Vagy mégsem... :-)

Miután a kommentelők csak nem hagyták békén - azzal cukkolva, hogy de a Unitedet nem is Manchester United Akadémiának hívják - a begerjedt Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia felhasználó az asztalra csapott és egyetlen nagyívű kirohanással küldte el a francba az Nb1 krémjét. Csodálatos beef, amiben a névtolvaj azzal vádolja meg azt, akit meglopott, hogy az nem akarta eléggé a saját tulajdonát, így magára vessen. De megkapja a Fradi és az Újpest is a magáét.

A debil kirohanás csúcspontja az a pólóra illó "érvelés", amivel az Indulatkezelési Problémákkal Küzdő Névtelen igazolni próbálja, hogy az a logikus, ha nem Puskás csapata viseli Puskás nevét, hanem egy falué, amihez soha nem volt semmi köze:

Hol született Puskás, nem Magyarországon?

Akkor ki viselhetné ezt a nevet?

De tessék, itt az egész hiszti, jó szórakozást:

Lehet belekötni a helyesírásba, de nem ez volt a téma. Akkor kérdezem, hogy milyen néven kéne szerepelnünk? Puskás Örökségének Ápolója FC, vagy Puskás Ferencet Méltón Búcsúztató FC , vagy mi van? Ki szolgál rá a PUSKÁS FERENC névre a kispest, aki nem volt kiváncsi a búcsúztatóra, amelyiknek a tulajdonosa nem volt ott a búcsúztatásán, és akiknek mostanában jutott eszébe, hogy PUSKÁS KISPESTÉ? Eddig hol voltak? A Fradi, amelyik az Albert stadion nevet elcserélte a Grupamára? Az Újpest, ahol nem engedik be Göröcs Titit egy meccsre, csak belépővel és nem tiszteletjeggyel? Hol született Puskás, nem Magyarországon? Akkor ki viselhetné ezt a nevet? A felcsúti akadémián évenete 25 srác végez, és vagy focista lesz, vagy a sporttal kapcsolatos szakmában folytatja az életét. Igazán sajnálom, hogy a gyűlölet ennyire meghatározza a véleményeteket.

(via Trollfoci)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.