Ed Sheeran otthagyja a Twittert, mert elege van a trollokból

bulvár
2017 július 04., 11:15
comments 87

Az utóbbi évek egyik legismertebb és legsikeresebb énekese, Ed Sheeran azt mondta a Sun magazinnak, hogy nagyon elege van a Twitterből, és már nem is olvassa, mert

gonoszak az emberek.

A trollokból van elege, szerinte egy rosszízű komment is simán elég arra, hogy elrontsa a napját, arra meg ugye kinek van igénye? Hát senkinek.

link Forrás

Ed Sheerannak különösen Lady Gaga-rajongókból lett elege, Ed Sheeran egyik korábbi interjújában mondott olyan dolgokat, amikkel többek szerint Lady Gagát kritizálta. Ezért cserébe rengeteg gyűlölködő kommentet kapott Lady Gaga rajongóitól.

Nem Ed Sheeran az első híresség, aki hasonló indokok miatt hagyja ott a Twittert vagy a közösségi médiát úgy egészében, Leslie Jones színésznő rasszista kommentek miatt döntött így, de Lena Dunhamnek és Lilly Allennek is elege lett. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.