Ed Sheeran otthagyja a Twittert, mert elege van a trollokból

Az utóbbi évek egyik legismertebb és legsikeresebb énekese, Ed Sheeran azt mondta a Sun magazinnak, hogy nagyon elege van a Twitterből, és már nem is olvassa, mert

gonoszak az emberek.

A trollokból van elege, szerinte egy rosszízű komment is simán elég arra, hogy elrontsa a napját, arra meg ugye kinek van igénye? Hát senkinek.

Ed Sheerannak különösen Lady Gaga-rajongókból lett elege, Ed Sheeran egyik korábbi interjújában mondott olyan dolgokat, amikkel többek szerint Lady Gagát kritizálta. Ezért cserébe rengeteg gyűlölködő kommentet kapott Lady Gaga rajongóitól.

Nem Ed Sheeran az első híresség, aki hasonló indokok miatt hagyja ott a Twittert vagy a közösségi médiát úgy egészében, Leslie Jones színésznő rasszista kommentek miatt döntött így, de Lena Dunhamnek és Lilly Allennek is elege lett. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.