Minden tizedik napon egyetlen utas sem utazik a felcsúti kisvasúton

POLITIKA
2017 július 05., 21:11
comments 129

Amióta átadták, 53 olyan nap volt, amikor egyetlen egy utasa sem volt a felcsúti kisvasútnak – ment le az ATV híradójában, írja az Index. Ebből hét napban utasok nélkül is elindult a Fekcsúti Utánpótlás Nevelés alapítvány által üzemeltetett szerelvény.

Tavaly április 30-án indult el a felcsúti kisvasút, azóta 431 nap telt el. Ez azt jelenti, hogy a napok 11,4 százalékában nincs utasa a kisvasútnak.

A felcsúti kisvasútra 857 millió forint közpénz ment, ebből 600 millió volt az uniós támogatás. Ez utóbbit vissza kell fizetni, ha nem lesz meg a korábban vállalt utasszám.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.