15 év után végre kiderült, miért volt felszigszalagozva egy gémer a plafonra egy 2002-es LAN-partin

2017 július 7., péntek 7:17
211

Az interneten keringő, a LAN-partik korszakát idéző fotók közül ez az egyik leghíresebb:

A kétezres évek elejét idéző ruhák, a játékok, a gyíkfejű srác középen, és ugye

a plafonra szigszalagozott ember

- ezek mind, együtt teszik tökéletessé ezt a képet, ami a mai napig gyakran előkerül a Redditen, ahol egy rakás ember szokta állítani magáról, hogy szerepel a képen, vagy hogy ismeri a fotón lévőket. A Kotaku munkatársa most megkereste a kép szereplőit, és megkérdezte őket, hogy is történt ez az egész.

A Michigan állambeli kisvárosból, Masonből származó srácok elmondták, hogy a fotó 2002-ben készült, és abban az időben nagyon gyakran jártak össze LAN-partizini, akár egyszerre 10-en is. Ilyenkor általában valamelyikük szüleinél, a pincében kötötték össze a gépeket, játszottak és pizzáztak.

Egy ilyen összejövetel alkalmával az egyiküknek eszébe jutott, hogy a plafonon lévő gerendára fel lehetne szigetelőszalagozni egy embert, és néhány perc múlva már csinálták is. A kép a második próbálkozást ábrázolja, elsőre ugyanis néhány perc után elkezdte vágni a felragasztott srác oldalát a szigetelőszalag, ezért kérte, hogy vágják le.

Második próbálkozásra már párnákkal bélelték ki a fekhelyet.

Az csak ezután jutott az eszükbe, hogy egy számítógépet is oda lehet húzni, és akkor a felragasztott ember játszhat is. (Kotaku)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt