Ön szavazna az LMP - Momentum - Együtt - Párbeszéd közös listájára?

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Medián friss kutatása szerint sokkal többen szavaznának az ellenzéki kis pártok szövetségére, mint ahány támogatója egyenként e pártoknak van.

A felmérés szerint a teljes lakosság 16 százaléka gondolkodna el azon, hogy az LMP - Momentum - Együtt - Párbeszéd pártok közös listájára szavazzon, ha egy ilyen lista létezne.

Ez körülbelül annyi ember, ahányan a Jobbikra szavaznának, és több, mint ahányan az MSZP-t támogatják (kb. 11%). A szocialista szavazók közel fele és még a jobbikosok 8 százaléka is elgondolkodna azon, hogy ezt a (képzeletbeli) listát támogassa.

Az olimpia ellenes népszavazási kezdeményezésnél együtt működött az LMP, az Együtt és a Párbeszéd a Momentummal.Fotó: Koszticsák Szilárd

E pártok összefogását Juhász Péter, az Együtt elnöke kezdeményezte Új Pólus néven. A Párbeszéd benne lenne, azonban az LMP és a Momentum is visszautasította a javaslatot.

Az MSZP egy általuk vezetett közös listát szeretne, de csak olyat, amelyen Gyurcsány Ferenc nincs rajta. A DK elvben egyezkedne a többi párttal, de csak ha Gyurcsány Ferenc is a listán van, ezt azonban rajtuk kívül senki sem akarja.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.