Döntött az MTVA: Bencze Péter, az ittas műsorvezető 3 hónapig nem lesz képernyőn

Média
2017 július 10., 8:17
comments 263

Bencze Péter, az M1 riportere szombat este annyira hitelesen adta vissza a bajai halászléfőző fesztivál hangulatát, hogy a stúdióban ülő kollégái egy tévétörténeti másfél perc után lekeverték a bejelentkezését.

A köztévénél szombaton vizsgálat indult az ügy miatt – miközben a Facebookon rajongói csoportot indítottak mellette –, és az eredményt hétfő reggel a Balatoni Nyárban ismertették.

Rátonyi Kriszta műsorvezető a Balaton-parton elmondta, hogy „furcsa állapotban” jelentkezett be, és azt mondta, az interneten néhányan azt írták, részeg volt, mások szerint „csak átérezte a fesztivál hangulatát”. Bencze Péter el is ment a műsorba, hogy beszámoljon a döntésről.

Azt mondta, vírusos megbetegedés miatt szedett gyógyszereket, és nagyon feszes volt a program, a helyiek kínálták őket helyi pálinkával. „Hát egyet elfogadtam, nem akartam, de elfogadtam, a bajai vendégszeretetnek nem tudtam ellenállni” – mondta.

Azt mondja, a nagy melegben fejbe vágta, és elsötétült minden a bejelentkezés előtt. Minden nézőtől és minden kollégájától elnézést kért.

A vezetőség döntése szerint három hónapig egyelőre nem fog szerepelni a köztévé műsoraiban, reméli, utána visszatérhet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt