Gigászok rangadója: Geert Wilders holland széljobbvezér Bunyós Pityu magyar mulatósóriással vereti a bulit Pesten

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Azt gondolnád, hogy a "Seje, seje" sztárja posztolta ki ezt büszkén mielőbb a közösségi oldalakon, de lótúrót, a holland Szabadságpárt frissen arcra esett vezetője volt az aki elbüszkélkedett azzal, hogy közös fotót lőhetett a magyar mulatósistennel a pesti Trattoria Veneziában. Nem is titkolta megilletődöttségét, mélyen meghajolt a nagyobb tekintély és hírnév előtt: 

Budapest.

Hungary.

Bunyós Pityu.

Trattoria Venezia.

Nem ez a két nagyember első találkozója: Wilders, akinek magyar származású felesége van, gyakori vendég Magyarországon, januárban Nyírparasznyán járt, természetesen akkor is találkozott régi cimborájával, Pityuval, akit májusban viszonzásként magával cipelt a holland parlamentbe. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.