Gigászok rangadója: Geert Wilders holland széljobbvezér Bunyós Pityu magyar mulatósóriással vereti a bulit Pesten

ÉLET
2017 július 10., 20:19
comments 96

Azt gondolnád, hogy a "Seje, seje" sztárja posztolta ki ezt büszkén mielőbb a közösségi oldalakon, de lótúrót, a holland Szabadságpárt frissen arcra esett vezetője volt az aki elbüszkélkedett azzal, hogy közös fotót lőhetett a magyar mulatósistennel a pesti Trattoria Veneziában. Nem is titkolta megilletődöttségét, mélyen meghajolt a nagyobb tekintély és hírnév előtt: 

Budapest.

Hungary.

Bunyós Pityu.

Trattoria Venezia.

link Forrás

Nem ez a két nagyember első találkozója: Wilders, akinek magyar származású felesége van, gyakori vendég Magyarországon, januárban Nyírparasznyán járt, természetesen akkor is találkozott régi cimborájával, Pityuval, akit májusban viszonzásként magával cipelt a holland parlamentbe. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.