Hullámzott a víz az ablaküveg két rétege között a Volánbusz járatán

Ki merné tagadni, hogy a bomlás, rothadás és pusztulás igencsak esztétikus tud lenni, de nemcsak irtó nagy római épületek, hanem jóval kisebb magyar gépjárművek esetében is. Egy utas most kiváló videót csinált arról, hogy a Volánbusz lyukas oldalú vagy tetejű járatán milyen pöpecül nézett ki az egyik ablak két rétege között hullámzó víz.

Ha telepítenének bele pár állatot is, én odavissza ezzel a busszal járnék, csak az élmény kedvéért.

Közönséges víziskorpióForrás: Wkipedia

A magyar édesvizeknek van egy rakás olyan, izgalmasan kinéző, ugyanakkor lapos testalkatú lakója, akik remekül mutatnának ilyen közegben. Saját horgász- és természetjáró élményeim alapján kapásból olyanok jutnak eszembe, mint

  • víziskorpió
  • orvosi pióca
  • nadály
  • szitakötőlárva
  • intim betét

(via Blikk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.