Mészáros Antónia elhagyja az ATV-t, az UNICEF magyarországi igazgatója lesz, ősztől Demcsák Zsuzsa ül a helyére

2017 július 10., hétfő 17:18
455

Az ATV műsorvezetője az Egyenes Beszéd hétfői adásában jelentette be, hogy pályát vált, és ez volt az utolsó adás, amiben láthatták a nézőt - írja a 24. Mészáros Antónia mostantól az UNICEF magyarországi szervezetének ügyvezető igazgatójaként dolgozik majd. 

Mészáros dolgozott a BBC-nél is, többek között a külpolitikai szerkesztőség munkatársaként, tudósított Koszovóból és négy hónapot Irakban is dolgozott. 

Hat éve volt az ATV-nél, korábban - 2006-tól - a közmédiában vezetett híradót, és ő volt az arca A Szólás Szabadsága illetve Az Este című politikai háttérműsoroknak is. 2010-ben, a kormányváltás után kivették a kirakatműsorokból, 2011 nyarán elbocsátották, utána igazolt az ATV-hez.

Úgy tudjuk, hogy nyáron egyedül eddigi műsorvezetőtársa, Rónai Egon viszi majd az adásokat, ősztől pedig a TV2-től nemrég távozott, az ATV-nél június óta képernyőző Demcsák Zsuzsa foglalhatja el Kálmán Olga egykori fotelét az Egyenes Beszéd stúdiójában. (24)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt