Mészáros Antónia elhagyja az ATV-t, az UNICEF magyarországi igazgatója lesz, ősztől Demcsák Zsuzsa ül a helyére

media
2017 július 10., 17:18
comments 441

Az ATV műsorvezetője az Egyenes Beszéd hétfői adásában jelentette be, hogy pályát vált, és ez volt az utolsó adás, amiben láthatták a nézőt - írja a 24. Mészáros Antónia mostantól az UNICEF magyarországi szervezetének ügyvezető igazgatójaként dolgozik majd. 

Mészáros dolgozott a BBC-nél is, többek között a külpolitikai szerkesztőség munkatársaként, tudósított Koszovóból és négy hónapot Irakban is dolgozott. 

Hat éve volt az ATV-nél, korábban - 2006-tól - a közmédiában vezetett híradót, és ő volt az arca A Szólás Szabadsága illetve Az Este című politikai háttérműsoroknak is. 2010-ben, a kormányváltás után kivették a kirakatműsorokból, 2011 nyarán elbocsátották, utána igazolt az ATV-hez.

Úgy tudjuk, hogy nyáron egyedül eddigi műsorvezetőtársa, Rónai Egon viszi majd az adásokat, ősztől pedig a TV2-től nemrég távozott, az ATV-nél június óta képernyőző Demcsák Zsuzsa foglalhatja el Kálmán Olga egykori fotelét az Egyenes Beszéd stúdiójában. (24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.