Mészáros Antónia elhagyja az ATV-t, az UNICEF magyarországi igazgatója lesz, ősztől Demcsák Zsuzsa ül a helyére

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ATV műsorvezetője az Egyenes Beszéd hétfői adásában jelentette be, hogy pályát vált, és ez volt az utolsó adás, amiben láthatták a nézőt - írja a 24. Mészáros Antónia mostantól az UNICEF magyarországi szervezetének ügyvezető igazgatójaként dolgozik majd. 

Mészáros dolgozott a BBC-nél is, többek között a külpolitikai szerkesztőség munkatársaként, tudósított Koszovóból és négy hónapot Irakban is dolgozott. 

Hat éve volt az ATV-nél, korábban - 2006-tól - a közmédiában vezetett híradót, és ő volt az arca A Szólás Szabadsága illetve Az Este című politikai háttérműsoroknak is. 2010-ben, a kormányváltás után kivették a kirakatműsorokból, 2011 nyarán elbocsátották, utána igazolt az ATV-hez.

Úgy tudjuk, hogy nyáron egyedül eddigi műsorvezetőtársa, Rónai Egon viszi majd az adásokat, ősztől pedig a TV2-től nemrég távozott, az ATV-nél június óta képernyőző Demcsák Zsuzsa foglalhatja el Kálmán Olga egykori fotelét az Egyenes Beszéd stúdiójában. (24)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.