A KDNP rendkívüli fővárosi közgyűlés összehívását akarja, hogy visszavonhassák Soros György díszpolgári címét

elmebaj
2017 július 11., 14:29
comments 401

Közleményt adott ki a törpepárt az MTI-ben, miután a 444 kedd délelőtt megírta, hogy Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára. 

A szöveg, amit a KDNP ifjúsági tagozatának (:D) vezetője, Nacsa Lőrinc jegyez, így hangzik: 

„A sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára. A balliberális oldal akkor Demszky Gábor vezetésével emelte piedesztálra a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. A baloldal most is Soros György tenyeréből eszik, aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik. Szerintünk, fiatal kereszténydemokraták szerint, a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki.

Kérjük a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros György díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot. Magyarország olyanoknak legyen hálás, akik segítettek neki, ne olyanoknak, aki ártanak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.