A KDNP rendkívüli fővárosi közgyűlés összehívását akarja, hogy visszavonhassák Soros György díszpolgári címét

2017 július 11., kedd 14:29
405

Közleményt adott ki a törpepárt az MTI-ben, miután a 444 kedd délelőtt megírta, hogy Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára. 

A szöveg, amit a KDNP ifjúsági tagozatának (:D) vezetője, Nacsa Lőrinc jegyez, így hangzik: 

„A sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára. A balliberális oldal akkor Demszky Gábor vezetésével emelte piedesztálra a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. A baloldal most is Soros György tenyeréből eszik, aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik. Szerintünk, fiatal kereszténydemokraták szerint, a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki.

Kérjük a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros György díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot. Magyarország olyanoknak legyen hálás, akik segítettek neki, ne olyanoknak, aki ártanak.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt