ATV: Leszedik a Soros-plakátokat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Orbán Viktor azt látná jónak, ha a vizes világbajnokság győztesei már nem látnák a »Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!« plakátokat”

Ezt az ATV internetes oldala írja "egy befolyásos fideszes politikusra" hivatkozva. Az ATV szerint Orbán Viktor miniszterelnök teljes győzelemként éli meg a sorosozós kampányt, mert a kormány ellenfelei a plakátok ellen kiállással magukat tették egy csoportba, és közben Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök azt is kimondta, hogy nem antiszemita a kampány. (Erről az izraeli nagykövet és a Mazsihisz elnöke talán egy picit mást gondol.)

A vizes vb nyitóünnepsége egy nappal a plakáttörvény hatálybalépése előtt lesz, így még a rendezvény vége előtt leszedhetik a posztereket a városból, és azt is demonstrálhatják, hogy a törvény miatt nem csak a Jobbik plakátjait szedik le, hanem a kormányzatiakat is.

A tegnap esti Egyenes Beszéd legvégén Balog Zoltán emberminiszter is utalt rá, hogy a plakáttörvény életbelépésével leszedhetik a sorosozós kormányzati plakátokat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.