Kihátrál a magyar jégkorong mögül az eddigi főszponzor, a Mol

Véget ér a Mol és a jégkorongszövetség együttműködése – írja a 24.hu a cég közleményére hivatkozva. A Mol volt eddig a költségarányosan talán legsikeresebb magyar sportszövetség főszponzora.

Hogy mi vezetett a szakításhoz, az nem világos. A Mol szerint a szövetség talált új főszponzort, de erről a szövetség még nem jelzett.

A Mol közleményében azt írta, az utóbbi tíz évben mintegy egymilliárd forintot hagytak a jégkorongsportban, az utóbbi években évi 150-200 millió forint lehetett a támogatási összeg.

UPDATE: A jégkorongszövetség közleményéből úgy tűnik, inkább ők mondták fel a szerződést. "Sajnáljuk, hogy a 2017/18-as szezonra már nem tudtunk kölcsönösen előnyös feltételekben megállapodni a Liga szponzorációjáról. Tekintve ugyanakkor, hogy 2017 év végéig a MOL a magyar válogatott főtámogatója, az MJSZ továbbra is stratégiai partnerként tekint a vállalatra és a jövőben is messzemenően teljesíti minden szerződéses kötelezettségét" – írják.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.