Kihátrál a magyar jégkorong mögül az eddigi főszponzor, a Mol

sport
2017 július 12., 14:43
comments 54

Véget ér a Mol és a jégkorongszövetség együttműködése – írja a 24.hu a cég közleményére hivatkozva. A Mol volt eddig a költségarányosan talán legsikeresebb magyar sportszövetség főszponzora.

Hogy mi vezetett a szakításhoz, az nem világos. A Mol szerint a szövetség talált új főszponzort, de erről a szövetség még nem jelzett.

A Mol közleményében azt írta, az utóbbi tíz évben mintegy egymilliárd forintot hagytak a jégkorongsportban, az utóbbi években évi 150-200 millió forint lehetett a támogatási összeg.

UPDATE: A jégkorongszövetség közleményéből úgy tűnik, inkább ők mondták fel a szerződést. "Sajnáljuk, hogy a 2017/18-as szezonra már nem tudtunk kölcsönösen előnyös feltételekben megállapodni a Liga szponzorációjáról. Tekintve ugyanakkor, hogy 2017 év végéig a MOL a magyar válogatott főtámogatója, az MJSZ továbbra is stratégiai partnerként tekint a vállalatra és a jövőben is messzemenően teljesíti minden szerződéses kötelezettségét" – írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.