A Magyar Nemzet szerint a nemzetbiztonsági szolgálat lépett közbe: ne szerződjenek az azeri adatlopós wifiszolgáltatóval

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a generálkivitelező Antenna Hungária Zrt.-nek 

a nemzetbiztonsági szolgálat jelzett: ne szerződjenek az azeri hátterű céggel. 

A szervezők csütörtök esti közleménye úgy fogalmaz, hogy "a WiFi működése során a szolgáltató egyáltalán nem alkalmaz olyan megoldást, amely a felhasználók bármilyen személyes adatát marketing célokra rögzítené." Azt azonban már nem árulták el, hogy melyik céggel váltották ki a Wandafit és mennyiért. A Magyar Nemzet szerint 

"fejlesztés, és a kapcsolódó szolgáltatás a vizes vb egyik legdrágább beruházása volt: közbeszerzés nélkül több mint 20 milliárd forintot költhettek el rá."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.