A rendőrség szerint semmi gond nincs azzal, hogy Habony volt barátnőjének apja a Városligetben bevetett kopaszokkal próbált visszafoglalni egy éttermet a belvárosban

bűnügy
2017 július 14., 09:25
comments 188

Eduárd Uszikov ukrán üzletember, Habony Árpád korábbi barátnőjének apja áprilisban megpróbálta kiűzni a bérlőt egyik Sas utcai ingatlanjából, és ehhez „stratégiai tanácsadóként” felbérelték Tóth Csabát, akit a Nemzeti Választási Irodánál is bevetett fideszes Kubatov-kopaszok vezetőjének tartanak, és az embereit alkalmazták a Városligetben is.

Tóth 30-40 kigyúrt fazonnal érkezett az ingatlanhoz.

A rendőrség szerint ezzel az eljárással semmi gond nincsen, jól meg is szüntették a nyomozást az ügyben.

link Forrás

Uszikov Sas utcai ingatlanját a Citadella vendéglátóhelyeit és a Zóna Taxit irányíró Veres István érdekkörébe tartozó LL Investment Kft. bérelte Uszikov Giant Hungary nevűcégétől. Veres és Uszikov érdekeltségei jogvitába keveredtek a bérléssel kapcsolatban, több pert is indítottak egymás ellen. Ezek közül az egyikben márciusban Uszkiovéknak adott igazat a bíróság, azért jelentek meg a kopaszok az étteremben, hogy visszaköveteljék a helyet.

LL Investment Kft. feljelentést tett az V. kerületi kapitányságon, a beadványuk szerint a kopaszok bementek a vendégtérbe, majd elkezdték kicserélni a konyhaajtók zárait. A feljelentés szerint az alkalmazottak ekkor rendőrt hívtak, a járőrök azonban azt mondták, nem intézkedhetnek, mert nem folyik vér, és ilyen ügyekben a kerületi jegyzőnek kell eljárnia.

A rendőrség végül hivatalból indított eljárást önbíráskodás és más bűncselekmények gyanúja miatt, ezt az eljárást szüntették meg most. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.