A rendőrség szerint semmi gond nincs azzal, hogy Habony volt barátnőjének apja a Városligetben bevetett kopaszokkal próbált visszafoglalni egy éttermet a belvárosban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Eduárd Uszikov ukrán üzletember, Habony Árpád korábbi barátnőjének apja áprilisban megpróbálta kiűzni a bérlőt egyik Sas utcai ingatlanjából, és ehhez „stratégiai tanácsadóként” felbérelték Tóth Csabát, akit a Nemzeti Választási Irodánál is bevetett fideszes Kubatov-kopaszok vezetőjének tartanak, és az embereit alkalmazták a Városligetben is.

Tóth 30-40 kigyúrt fazonnal érkezett az ingatlanhoz.

A rendőrség szerint ezzel az eljárással semmi gond nincsen, jól meg is szüntették a nyomozást az ügyben.

Uszikov Sas utcai ingatlanját a Citadella vendéglátóhelyeit és a Zóna Taxit irányíró Veres István érdekkörébe tartozó LL Investment Kft. bérelte Uszikov Giant Hungary nevűcégétől. Veres és Uszikov érdekeltségei jogvitába keveredtek a bérléssel kapcsolatban, több pert is indítottak egymás ellen. Ezek közül az egyikben márciusban Uszkiovéknak adott igazat a bíróság, azért jelentek meg a kopaszok az étteremben, hogy visszaköveteljék a helyet.

LL Investment Kft. feljelentést tett az V. kerületi kapitányságon, a beadványuk szerint a kopaszok bementek a vendégtérbe, majd elkezdték kicserélni a konyhaajtók zárait. A feljelentés szerint az alkalmazottak ekkor rendőrt hívtak, a járőrök azonban azt mondták, nem intézkedhetnek, mert nem folyik vér, és ilyen ügyekben a kerületi jegyzőnek kell eljárnia.

A rendőrség végül hivatalból indított eljárást önbíráskodás és más bűncselekmények gyanúja miatt, ezt az eljárást szüntették meg most. (Átlátszó)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.