Egy zseniális bácsi mesteri népdalt írt a plakátkampányról

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Most már tényleg elég nehéz bármi érdekeset/relevánsat mondani a szupernyomasztó sorosozós plakátkampányról, de Sáfrány Péternek mégis sikerült. Műnépdalt írt az A part alatt dallamára, fölénekelte, megosztotta, mi meg égnek emelt hüvelykujjal hallgattuk.

Ez az igazi onilne népművészet, ráadásul abból a fajtából, ami, bár dühös, nem szitkozódik, ezért sokkal nagyobbat üt, mintha durvulna meg heveskedne.

Így kezdődik:

Senkinek se
marad nyugta,
betáblázva
a sík puszta.

Szépek itt a
naplementék,
de valakik
kékre kenték.

aztán még erősebben folytatódik, jó szórakozást hozzá!

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.