Egy zseniális bácsi mesteri népdalt írt a plakátkampányról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Most már tényleg elég nehéz bármi érdekeset/relevánsat mondani a szupernyomasztó sorosozós plakátkampányról, de Sáfrány Péternek mégis sikerült. Műnépdalt írt az A part alatt dallamára, fölénekelte, megosztotta, mi meg égnek emelt hüvelykujjal hallgattuk.

Ez az igazi onilne népművészet, ráadásul abból a fajtából, ami, bár dühös, nem szitkozódik, ezért sokkal nagyobbat üt, mintha durvulna meg heveskedne.

Így kezdődik:

Senkinek se
marad nyugta,
betáblázva
a sík puszta.

Szépek itt a
naplementék,
de valakik
kékre kenték.

aztán még erősebben folytatódik, jó szórakozást hozzá!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.