Seszták Miklós fejlesztési miniszter úr maga ment a vizes vb főpróbájára mérőszalaggal méricskélni

sport
2017 július 14., 05:13

Csütörtök este zajlott le a vizes vb 3,4 milliárd forintos megnyitó show-jának a főpróbája. Olvasónk a helyszínről küldött képeket, és elmondta, hogy senkit sem engedtek be, még a sportolókat sem, így semmit sem lehetett látni a titkos előkészületekből. „Érezhetően nagy a kapkodás és a feszültség, még rendőri jelenlét is van” – írta.

Olvasónk észrevette Seszták Miklóst is, a Fejlesztési Miniszter Úr ugyanis saját maga ment el ellenőrizni, mi újság van a folyóparton, folyópartokon.

Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
photo_camera Hogy vagyunk, hogy vagyunk? Fotó: olvasónk

Konkrétan mérőszalaggal méricskélte, mi, merre, meddig, mivel.

photo_camera „És itt a cél, igen, itt a vége, a sügérfejű gyerek le van már mérve” (Grandmasta Pete) Fotó: olvasónk

Pontosan nem tiszta, mit mért, a mérőszalag eleje az a vonal volt, ahol az alábbi fóton a sárga vonalat húzták, itt olvasónk szerint azt mondta valaki, hogy: „Na, itt lesz a kapu!”

photo_camera Fotó: olvasónk

Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség tavaly megbuktatott vezetőjét, a Nemzetközi Úszószövetség alelnökét pedig olvasónk egy Soros György-plakát előtt fotózta le kordokumentumként:

photo_camera Fotó: olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.