Seszták Miklós fejlesztési miniszter úr maga ment a vizes vb főpróbájára mérőszalaggal méricskélni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök este zajlott le a vizes vb 3,4 milliárd forintos megnyitó show-jának a főpróbája. Olvasónk a helyszínről küldött képeket, és elmondta, hogy senkit sem engedtek be, még a sportolókat sem, így semmit sem lehetett látni a titkos előkészületekből. „Érezhetően nagy a kapkodás és a feszültség, még rendőri jelenlét is van” – írta.

Olvasónk észrevette Seszták Miklóst is, a Fejlesztési Miniszter Úr ugyanis saját maga ment el ellenőrizni, mi újság van a folyóparton, folyópartokon.

Hogy vagyunk, hogy vagyunk?Fotó: olvasónk

Konkrétan mérőszalaggal méricskélte, mi, merre, meddig, mivel.

„És itt a cél, igen, itt a vége, a sügérfejű gyerek le van már mérve” (Grandmasta Pete)Fotó: olvasónk

Pontosan nem tiszta, mit mért, a mérőszalag eleje az a vonal volt, ahol az alábbi fóton a sárga vonalat húzták, itt olvasónk szerint azt mondta valaki, hogy: „Na, itt lesz a kapu!”

Fotó: olvasónk

Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség tavaly megbuktatott vezetőjét, a Nemzetközi Úszószövetség alelnökét pedig olvasónk egy Soros György-plakát előtt fotózta le kordokumentumként:

Fotó: olvasónk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.