A Bors szerint három év kihagyás után tért vissza a villamosokra a körtéri szatír

bűnügy
2017 július 16., 05:43
comments 170

A Bors egy névtelen olvasói levél alapján azt írja, hogy három év kihagyás után ismét villamosokon garázdálkodik egy korábban ismert budapesti szatír, aki általában a Móricz Zsigmond körtéren száll fel a villamosokra, és a levélíró állításai szerint „mániákus módon” fogdossa a női utasokat, nem egyszer még a szoknyájuk alá is benyúl. Évekkel ezelőtti garázdálkodásai során még fotó is készült róla.

„Most kicsit rövidebb a haja, valamivel vékonyabb, és picit konszolidáltabb a kinézete. A módszer viszont ugyanaz volt. Leült a nők mögé és a kezével a szék alatt taperolta őket. Le kellett szállnom a körtéren, ezért csak annyit mondtam az egyik hölgynek, hogy a mögötte ülő férfi nem megbízható” - állt a levélben.

A BKK azt írta, az ilyen problémák kezelése a rendőrség feladata, de ha egy utas hasonlót tapasztal, szóljon a járművezetőnek, aki leszállítja a villamosról a problémás utast.

A Bors levélírója elküldte levelét a rendőrségnek is. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.