Nem tudta legyőzni a Fidesz a Fideszt az NB1 első fordulójában

sport
2017 július 16., 15:07
comments 100

Rögtön az NB1 első fordulójában egymásnak esett a két, társasági adókedvezmény-milliárdokkal legjobban agyonpénzelt csapat, a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató elnökölte Ferencváros, illetve az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc vezérelte felcsúti Puskás Ferenc Akadémia.

A két csapat nem bírt egymással, ugyanúgy 1-1-et játszottak, mint a harmadik jelentős Fidesz-csapat, a Videoton a Balmazújvárossal. A Groupama arénában a hivatalos számok szerint hatezer néző fütyülhetett a meccs végén.

A Felcsút kezdőjében (Danilovic – Poór, Heris, Vanczák, Spandler – Mevoungou – Prosser [Molnár G., 68.], Márkvárt, Balogh B., Szakály P. [Bacelic-Grgic, 44.] – Radó [Diallo, 54.]), sőt, az egész nevezett keretben egy darab játékos volt, aki a csapat ifjúsági akadémiájából került ki, az ő neve Spandler.

Spandler azzal keltett feltűnést, hogy a csípőjével eltalálta a fradis Hajnalt, akit nyakmerevítővel kellett levinni a pályáról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.