Nem tudta legyőzni a Fidesz a Fideszt az NB1 első fordulójában

Rögtön az NB1 első fordulójában egymásnak esett a két, társasági adókedvezmény-milliárdokkal legjobban agyonpénzelt csapat, a Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató elnökölte Ferencváros, illetve az Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc vezérelte felcsúti Puskás Ferenc Akadémia.

A két csapat nem bírt egymással, ugyanúgy 1-1-et játszottak, mint a harmadik jelentős Fidesz-csapat, a Videoton a Balmazújvárossal. A Groupama arénában a hivatalos számok szerint hatezer néző fütyülhetett a meccs végén.

A Felcsút kezdőjében (Danilovic – Poór, Heris, Vanczák, Spandler – Mevoungou – Prosser [Molnár G., 68.], Márkvárt, Balogh B., Szakály P. [Bacelic-Grgic, 44.] – Radó [Diallo, 54.]), sőt, az egész nevezett keretben egy darab játékos volt, aki a csapat ifjúsági akadémiájából került ki, az ő neve Spandler.

Spandler azzal keltett feltűnést, hogy a csípőjével eltalálta a fradis Hajnalt, akit nyakmerevítővel kellett levinni a pályáról.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;