Kiakadt az amerikai úszócsapat, túl drágának találták a magyar szállodai szobákat

sport
2017 július 17., 13:11
comments 239

A vizes vb szervezőcége, a Bp2017 Kft. még január 24-én szerződött a Duna Szálloda Zrt.-vel, hogy utóbbi szállást biztosítson az amerikai úszócsapat részére. Ilyen áron:

Az úszók többsége tehát 85 ezer forint/fő/éj áron szállt volna meg kétágyas szobákban a Marriott Hotelben. Ebból 50 ezer lett volna a szállás és 35 ezer az étkezés.

Az mfor.hu azonban arról ír, hogy az amerikai csapat vezetői érkezésük után áttekintették az árakat, és megállapították, hogy

ez túl drága,

még a csapat létszámához, tartózkodási idejéhez és a speciális élelmiszer ellátásához mérten is.

Ezért módosíttatták a szerződést, és eszerint ugyanezt az ellátást 30 százalékkal olcsóbban, kicsit kevesebb, mint 60 ezer forintért kapják meg. Az új szerződés szerint ezeket a költségeket számolja fel a szálloda:

(mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.