Furmányos olasz csapott be olasz turistákat Budapesten

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két évig a következő trükkel húzott le olasz turistákat egy nálunk élő olasz. Kinézte, mikor indulnak repülőjáratok Olaszországba, odament a Kőbánya-Kispest buszvégállomáshoz, ahonnan a reptérre indul a 200E busz,  szóba elegyedett a honitársaival, akinek elmesélte, hogy ő is a következő járattal menne hazájukba, de ellopták/elvesztette bankkártyáját. 

Azt mondta, hogy a repülőjegyet sem tudja megvenni, de ha adnának neki kölcsön, azt azonnal visszaadja Olaszországban, mert a felesége és gyerekei várják kint a reptéren.

40-50 eurókat kapott, de esze ágában sem volt repjegyet venni. Az ötvenéves olasz 23 embertől kért így kölcsön 2014. márciusa és 2016. februárja közötti.

A vádlott a rendőrségen a 23 esetet beismerte, aztán eltűnt. Ellene  - elfogatóparancs kibocsátása mellett - távollétében folyik tovább a bírósági eljárás, mert jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik - írja az ügyészség.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.