Kovács Béla ma reggel elment az ügyészségre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kémkedéssel gyanúsított jobbikos EP képviselőt a Könyves Kálmán körúti ügyészségi épület előtt fotózták le. A Központi Nyomozó Főügyészségen eredetileg is mára tűzték ki a gyanúsítotti kihallgatását, de két hete arról röppentek fel híre, hogy Abháziában gyógykezelteti magát, aztán kiderült, hogy Brüsszelben van. A lényeg, hogy ma elment a kihallgatásra.

„Ha úgy gondolják és van megfelelő mennyiségű bizonyítékuk, akkor emeljenek vádat ellenem, én nagyon szeretném már a bíróság előtt tisztázni magamat.”

Ezt mondta az épülete előtt újságíróknak, és azt is, hogy rajta keresztül a Jobbikot támadja a kormány. (hvg - MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.