Mészáros Lőrinc visszalépett a Mátrai Erőmű megvásárlásától, de azért nem is kell lemondania róla

Az Index értesülése szerint már csak két vevő érdeklődik a Mátrai Erőmű iránt: 

A cseh központú EPH és a magyar állami MVM.

Amikor megírtuk, hogy a német RWE eladja a második legnagyobb magyarországi erőművet, akkor még az érdeklődők között volt a MET és Mészáros Lőrinc családi vállalkozása, a Mészáros & Mészáros Kft. is. Ez a két cég mostanra visszalépett, azonban az Index megnyugtat mindenkit, aki amiatt aggódna, hogy Mészáros Lőrincnek valami nem sikerül.

Ugyanis egy olyan megoldás körvonalazódik, amiben az EPH szövetségre lép Mészárossal valamilyen formában. Hogy az MVM nem gondolja komolyan az erőmű megvásárlását, arról már tavasszal is szóltak piaci pletykák. Az EPH-nak van egy csomó energetikai érdekeltsége, Mészárosnak pedig politikai támogatottsága, és a kettő együtt pont jó lesz a bevásárláshoz. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.