Justin Biebert kitiltották Kínából

2017 július 21., péntek 6:51
70

A pekingi kulturális hivatal azzal indokolta a hasonló kitiltásokra a művészet megtisztítása miatt van szükség, és szerintük a kanadai énekes nem viselkedett megfelelően, amikor legutóbb Kínában járt. A kínai hatóságok főleg Justin Bieber színpadon kívüli viselkedésével voltak elégedetlenek.

Justin Bieber Fotó: FABIO TEIXEIRA/Anadolu Agency

Bieber az év végén kezdi meg az ázsiai turnéját, és a tervek szerint fellép Indonéziában, Japánban, a Fülöp-szigeteken és a viszonylag nagy autonómiát élvező Hongkongban is, de kínai területen nem koncertezhet.

Az erről kiadott közleményében a kínai kulturális hivatal nem részletezte, hogy az énekes pontosan mivel húzta ki náluk a gyufát. A hatóságok szerint „Justin Bieber egy tehetséges, de ugyanakkor egy nagyon vitatott megítélésű külföldi énekes”. Arra hivatkoztak, hogy a korábbi fellépései alkalmával és a közösségi életben is olyan magatartást tanúsított, ami felháborította a közvéleményt.

Bieber utoljára 2013-ben koncertezett Kínában, akkor elég nagy feltűnést keltett azzal, hogy a testőrei vállán vitette végig magát a kínai nagy falon. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt