Már fel is jelentették az Orbánt kifütyülő nő megtámadóit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tényi István, a magyar közélet legismertebb sorozatfeljelentője garázdaság gyanúja miatt tett feljelentést amiatt, hogy cibálni kezdtek, majd a hajánál fogva a földre rántottak egy fiatal nőt, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszéde alatt fütyülve tiltakozott. A legbrutálisabb figura, aki a hajába markolt, egy fotóriporternek kinéző fickó volt. A megérkező biztonsági őr nem a kis híján lincselő agresszorokat, hanem a megvert nőt vezette ki kicsavart karral.

Az eset Tényin kívül az LMP-t is felháborította, ők ezt posztolták ki az előbb a Facebookra:

Az orbáni őrület és hisztériakeltés odáig fajult, hogy Tusványoson letepertek, majd kivezettek egy nőt, csak azért, mert a miniszterelnök beszéde alatt tiltakozott a paksi bővítés és a városligeti fakivágások ellen. Az LMP szerint tűrhetetlen, hogy az Orbán-zsoldosok korlátozni próbálják a véleménynyilvánítás szabadságát, ezért jogsegélyt ajánlunk fel a bántalmazottnak.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.