Már fel is jelentették az Orbánt kifütyülő nő megtámadóit

Tényi István, a magyar közélet legismertebb sorozatfeljelentője garázdaság gyanúja miatt tett feljelentést amiatt, hogy cibálni kezdtek, majd a hajánál fogva a földre rántottak egy fiatal nőt, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszéde alatt fütyülve tiltakozott. A legbrutálisabb figura, aki a hajába markolt, egy fotóriporternek kinéző fickó volt. A megérkező biztonsági őr nem a kis híján lincselő agresszorokat, hanem a megvert nőt vezette ki kicsavart karral.

Az eset Tényin kívül az LMP-t is felháborította, ők ezt posztolták ki az előbb a Facebookra:

Az orbáni őrület és hisztériakeltés odáig fajult, hogy Tusványoson letepertek, majd kivezettek egy nőt, csak azért, mert a miniszterelnök beszéde alatt tiltakozott a paksi bővítés és a városligeti fakivágások ellen. Az LMP szerint tűrhetetlen, hogy az Orbán-zsoldosok korlátozni próbálják a véleménynyilvánítás szabadságát, ezért jogsegélyt ajánlunk fel a bántalmazottnak.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.