Már fel is jelentették az Orbánt kifütyülő nő megtámadóit

bűnügy
2017 július 22., 16:31
comments 619

Tényi István, a magyar közélet legismertebb sorozatfeljelentője garázdaság gyanúja miatt tett feljelentést amiatt, hogy cibálni kezdtek, majd a hajánál fogva a földre rántottak egy fiatal nőt, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszéde alatt fütyülve tiltakozott. A legbrutálisabb figura, aki a hajába markolt, egy fotóriporternek kinéző fickó volt. A megérkező biztonsági őr nem a kis híján lincselő agresszorokat, hanem a megvert nőt vezette ki kicsavart karral.

link Forrás

Az eset Tényin kívül az LMP-t is felháborította, ők ezt posztolták ki az előbb a Facebookra:

Az orbáni őrület és hisztériakeltés odáig fajult, hogy Tusványoson letepertek, majd kivezettek egy nőt, csak azért, mert a miniszterelnök beszéde alatt tiltakozott a paksi bővítés és a városligeti fakivágások ellen. Az LMP szerint tűrhetetlen, hogy az Orbán-zsoldosok korlátozni próbálják a véleménynyilvánítás szabadságát, ezért jogsegélyt ajánlunk fel a bántalmazottnak.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.