Már fel is jelentették az Orbánt kifütyülő nő megtámadóit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tényi István, a magyar közélet legismertebb sorozatfeljelentője garázdaság gyanúja miatt tett feljelentést amiatt, hogy cibálni kezdtek, majd a hajánál fogva a földre rántottak egy fiatal nőt, aki Orbán Viktor miniszterelnök tusványosi beszéde alatt fütyülve tiltakozott. A legbrutálisabb figura, aki a hajába markolt, egy fotóriporternek kinéző fickó volt. A megérkező biztonsági őr nem a kis híján lincselő agresszorokat, hanem a megvert nőt vezette ki kicsavart karral.

Az eset Tényin kívül az LMP-t is felháborította, ők ezt posztolták ki az előbb a Facebookra:

Az orbáni őrület és hisztériakeltés odáig fajult, hogy Tusványoson letepertek, majd kivezettek egy nőt, csak azért, mert a miniszterelnök beszéde alatt tiltakozott a paksi bővítés és a városligeti fakivágások ellen. Az LMP szerint tűrhetetlen, hogy az Orbán-zsoldosok korlátozni próbálják a véleménynyilvánítás szabadságát, ezért jogsegélyt ajánlunk fel a bántalmazottnak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.