Kifütyülte Orbánt egy nő Tusványoson, lerántották a földre

POLITIKA
2017 július 22., 09:49
comments 940

Kisebb incidens történt a nézőtéren Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde alatt.

Egy nő megpróbálta kifütyülni a miniszterelnököt, ám a harmadik fütyülése után a környékén lévő nézők a hajánál fogva a földre rántották, majd szidalmazták, egy idősebb úr bele is rúgott. Itt az látszik, amikor már a földre került:

link Forrás

Hamarosan egy biztonsági őr hátracsavarta a kezét, és kivezette a rendezvényről. A nő hiába szólt, hogy fáj, amit az őr kezével csinál.

Kint elmondta, hogy Budapesten élő erdélyi, aki a paksi szerződés titkosítása és a városligeti fakivágások ellen akart tiltakozni. Kivezetéséről és első nyilatkozatáról itt egy másik videó:

link Forrás

Kósa Lajos szerint provokáció történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.