Kifütyülte Orbánt egy nő Tusványoson, lerántották a földre

Kisebb incidens történt a nézőtéren Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde alatt.

Egy nő megpróbálta kifütyülni a miniszterelnököt, ám a harmadik fütyülése után a környékén lévő nézők a hajánál fogva a földre rántották, majd szidalmazták, egy idősebb úr bele is rúgott. Itt az látszik, amikor már a földre került:

Hamarosan egy biztonsági őr hátracsavarta a kezét, és kivezette a rendezvényről. A nő hiába szólt, hogy fáj, amit az őr kezével csinál.

Kint elmondta, hogy Budapesten élő erdélyi, aki a paksi szerződés titkosítása és a városligeti fakivágások ellen akart tiltakozni. Kivezetéséről és első nyilatkozatáról itt egy másik videó:

Kósa Lajos szerint provokáció történt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.