Kósa Lajos: Provokáció

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tartott Tusnádfürdőn, amiben elmondta, ami eddig sem volt nagy kérdés: a Fidesz egyetért azzal, amiről Orbán beszélt a délelőtti felszólalásában, azaz hogy a következő választás tétje, hogy meg kell védeni az országot, Európát, a kerítést, hogy Brüsszel így, hogy Soros úgy, és hogy migráció.

A frakcióvezető beszélt az Orbánt kifütyülő nőről, és azt mondta,

egyértelműen provokáció történt.

A Fidesz elítéli az erőszakot, de a provokációt is, és nagyon köszönik a szervezőknek, hogy a saját védelme érdekében ilyen hamar és hatékonyan kivezették a provokátornak nevezett nőt.

Fotó: botost/444.hu

Kósa szerint abban, hogy egy ilyen kifütyülésre ilyen heves és erőszakos válasz érkezik a résztvevőktől, abban

semmilyen szerepe nincsen a kormánypropagandának,

a helyzetet a frakcióvezető ahhoz hasonlította, mintha valaki Újpest mezben beülne a Fradi B-középbe. Mikor megkérdeztük, hogy akkor a Tusványoson Orbánt hallgatók olyanok-e a Fidesznek, mint a Fradinak a B-közép, azt mondta, nem, ez csak egy hasonlat, és azokat nem szabad szó szerint venni.

A frakcióvezető kiemelte, hogy az incidensről felvételek is készültek, és arra is célozgatott, hogy a felvételeket készítő újságírók akár össze is játszhattak a fütyülő nővel, de konkrét kérdésre letagadta, hogy erre célzott volna.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.