Folytatódik az android-invázió: itt a Westworld 2 első előzetese

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ez egy ilyen vasárnap: épp akkor jött ki a Netflix az első új Stranger Things-trailerrel, amikor az HBO kirakta saját disztópikus androidsorozata, a Westworld előzetesét. Erről egyelőre csak annyit tudni, hogy 2018-ban érkezik meg a csatornára, de az első képkockák alapján a főszereplőgárda és a virtuális valóság építőkockái sem változnak az első szériához képest. 

Az első Westworld nagyon látványosra sikerült, de hogy mennyire lett valóban élvezhető és jó sorozat, arról megoszlanak a vélemények, mi sem voltunk felhőtlenül lelkesek, de azért így is ott volt 2016 legjobbjai között. 

Az azért bíztató, hogy J.J. Abrams és Christopher Nolan testvére, Jonathan Nolan executive producer minőségükben az új szériához is adták a nevüket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.