Egy friss fotó a miniszterelnökről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Balról jobbra: Dennis Miller alelnök, Paolo Barelli tiszteletbeli titkár, Sam Ramsamy alelnök, Orbán Viktor, Julio Cesar Maglione FINA-elnök, Huszain al-Muszalam elsõ alelnök, Dale Neuburger alelnök, Cornel Marculescu ügyvezető igazgató és Gyárfás Tamás alelnök.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A FINA legrangosabb kitüntetését adta át Orbán Viktornak, és az alkalomból a nemzetközi úszószövetség vezetőinek Orbán Viktor megmutatta a Parlament kupolacsarnokát. Így sikerült.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.