Orbán kapott egy hatalmas fukszot a FINA elnökétől

POLITIKA
2017 július 24., 10:58
comments 231
photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Orbán Viktor miniszterelnök átvette a FINA legrangosabb kitüntetését Julio Cesar Maglionétól, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnökétől az Országház Gobelin termében. A kitüntetést a vizes vb kiváló lebonyolításáért kapta.

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Ehhez kapcsolódik, hogy a vizes vb a tervezett többszörösébe, kb. 170 milliárd forintba is kerülhet a magyar adófizetőknek. Pedig 2015-ben, mielőtt Magyarország aláírta a szervezésről szóló nyilatkozatot, Gyárfás Tamás még azt mondta: a sportesemény költségvetése 85 millió dollár, vagyis hozzávetőleg 23 milliárd forint, ebből kell 2017. március 31-re felépíteni a 18 ezer férőhelyes úszókomplexumot a Dagály fürdő területén. Ehhez képest a Duna Arena csak 12 ezer férőhelyes lett, és 43 milliárd forintba került.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.