Adam Peaty világcsúcsot úszott 50 méter mellen

A 22 éves brit úszó 0,3 másodpercet javított a férfi 50 méteres mellúszás világrekordján, ráadásul

a szám előfutamában.

Adam Peaty Rióban, az olimpián (Forrás: Wikipédia)Fotó: Fernando Frazão/Agência Brasil/Agência Brasil

Ez már a második világcsúcs a budapesti világbajnokságon, vasárnap este a svéd Sarah Sjöström a női 100 méteres gyorsúszás rekordját javította meg a 4x100-as gyorsváltó első tagjaként a szám döntőjében.

A budapesti vb keddi versenynapján több magyar versenyző is úszik, a férfi vízilabdások este fél 9-kor játszanak Oroszországgal, a Duna Arénában pedig úszik többek közt Hosszú Katinka, Kozma Dominik, Gyurta Gergely, Verrasztó Evelyn, Kapás Boglárka, Késely Ajna, Cseh László és Kenderesi Tamás is. Közülük Kapás, Késely és Kozma döntőkben.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.