Norbert betört egy tanyára, ellopott 5 kést, aztán felgyújtotta az egészet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2017. július 24-én éjjel a 21 éves N. Norbert betört egy tiszakécskei tanyára, és annak melléképületébe. Az ingatlanból 5 darab kést lopott ez, majd szándákosan felgyújtotta az egész ingatlant.

Fotó: Police.hu

A helyi rendőrök egy napon belül azonosították az elkövetőt, és július 25-én 12 óra 45 perckor Tiszakécske belterületén megállították, miközben egy MTB kerékpárral hajtott. Később kiderült, hogy a biciklit is lopta egy tiszakécskei zárt telephelyről.

A rendőrök lopás és rongálás miatt indítottak eljárást Norbert ellen, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.