Hosnyánszky Norbert dobta a vizes vb gólját

sport
2017 július 27., 20:10
comments 83
Erdélyi Balázs (balra) és Hosnyánszky Norbert (középen) a férfi vízilabdatorna elődöntőjében a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.
photo_camera Erdélyi Balázs (balra) és Hosnyánszky Norbert (középen) a férfi vízilabdatorna elődöntőjében a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

Ezzel a csavarral szerezte meg a magyar válogatott először a vezetést a görögök elleni elődöntőn, amit végül 7-5-re nyertünk meg, magabiztosan bejutva a döntőbe:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.