Mi a meglepőbb a Duna Aréna világbajnoki zónájában?

sport
2017 július 27., 12:02
comments 93

A Duna Aréna világbajnoki szponzori területe maga a csoda, a MÁV vagy a Főkefe kontéreivel

de még ebből az erős mezőnyből is kiemelkedik két versenyző.

Íme a kinézetre Gyárfás Tamás által legyártatott, valójában az Ironlady-brand konténerben árult Shane Tusup-Hosszú Katina plüssbabák, és az áruk:

A megdöbbentésben méltó kihívó egy sátor. Ami a közpénzek elszórásában király, a gyanús pénzfelhasználások miatt az Európai Bizottság figyelmét is felkeltő Új Nemzedék Központé. Igen, ez volt az a több milliárdos közpénzt kapó szervezet, amelyik arra hivatkozva nem adta át a gazdálkodásukról szóló adatokat az Állami Számvevőszéknek, hogy a dokumentumok nagy része állításuk szerint elázott egy viharban. 

Sajnos a sátor délelőtt - szemben a többi szponzor konténerével - zárva volt, így nem tudjuk, hogy a Digitális Immunerősítő Program belefért-e pár négyzetméterbe. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.