Molnár Zsolt: Állok bármilyen vizsgálat elé

politika
2017 július 28., 05:02
comments 279

Több interjút is adott Molnár Zsolt, az MSZP elnökségi tagja, amióta Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt árulónak nevezte és arra utalt, hogy a Fidesz embere lehet. Botka kifakadásának hátteréről itt írtunk. 

Molnár péntek reggel a Kossuth Rádióban azt mondta, hogy áll bármilyen vizsgálat elé, bár nem tud arról, hogy bármilyen vizsgálatot kezdeményeztek-e ellene. 

Botka konkrétan azért tartja árulónak, mert Molnár nyíltan érvelt amellett, hogy Gyurcsány Ferenccel és pártjával össze kell fognia az MSZP-nek. Botka szerint a kérdés már eldőlt a párt május végi kongresszusán, ahol elfogadták Botka programját, aki nem hajlandó összefogni Gyurcsánnyal. Molnár szerint erről viszont az MSZP választmányának kell döntenie. Ezt újra elmondta most is, és szerinte pártállami időket idézi az ellene indított hadjárat.

Csütörtökön a Hír tévében azzal is érvelt, hogy a kongresszus csak arról döntött, hogy a 2010-es választási kudarc felelősei nem indulhatnak a párt listáján, és szerinte  "Gyurcsány Ferenc neve nem szerepel 2010 felelőseinek listáján, hiszen akkor már egy éve nem volt miniszterelnök".

Arra a kérdésre, hogy együttműködik-e a Fidesszel, ezt mondta: "valahol a Volga-parton Putyin ügynökeivel és Habony úrral zsaroltak meg azzal, hogy egykoron a Waffen-SS tagja voltam. Ennyi ennek a komolysága…" Hozzátette, hogy kész hazugságvizsgálónak is alávetni magát.

Molnár szerint kívülről érkezett érdekkör irányítja az MSZP-t, és itt Botka kampányembereire gondolt, akik szerinte a belső vitákban mindenkit lefideszeseznek.

Botka László már egy éve is célzott arra, hogy szerinte a Fidesz lefizethetett embereket a pártban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.