Nem lehet elvinni a Duna Arénába a vízilabda döntőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem lehet a legnagyobb nézőtérrel bíró, kifejezetten a mostani vébére épített Duna Arénában rendezni a vízilabda döntőt, ahol a magyar csapat a horváttal küzd meg az aranyéremért.

A vízilabda meccseket a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában rendezik, de felmerült, hogy ha a magyar csapat döntős, akkor át kellene vinni a meccset a jóval nagyobb arénába, hogy sokkal több ember drukkolhasson a helyszínen. 

Pénteken a szervezők bejelentették, hogy sajnos ez nem lehetséges. A FINA szerint az időmérő szerkezeteket szállító Omega nem tudja megoldani, hogy a döntő előtt másfél órával rendezett úszószámokról átállítsák a technikát vízilabdára. 

A Hajós Alfrédban rendezendő döntőre a jegyek már elfogytak, így aki eddig nem szerzett, az vélhetően már nem is fog. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.