Nem lehet elvinni a Duna Arénába a vízilabda döntőt

sport
2017 július 28., 06:58
comments 170

Nem lehet a legnagyobb nézőtérrel bíró, kifejezetten a mostani vébére épített Duna Arénában rendezni a vízilabda döntőt, ahol a magyar csapat a horváttal küzd meg az aranyéremért.

A vízilabda meccseket a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában rendezik, de felmerült, hogy ha a magyar csapat döntős, akkor át kellene vinni a meccset a jóval nagyobb arénába, hogy sokkal több ember drukkolhasson a helyszínen. 

Pénteken a szervezők bejelentették, hogy sajnos ez nem lehetséges. A FINA szerint az időmérő szerkezeteket szállító Omega nem tudja megoldani, hogy a döntő előtt másfél órával rendezett úszószámokról átállítsák a technikát vízilabdára. 

A Hajós Alfrédban rendezendő döntőre a jegyek már elfogytak, így aki eddig nem szerzett, az vélhetően már nem is fog. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.