Valahol kifolyik a rendszerből az Erzsébet-utalványok haszna

gazdaság
2017 július 28., 04:29
comments 98

A Magyar Nemzetnél megpróbáltak utána járni, hogy mi lesz azzal az évi legalább 10 milliárd forinttal, ami az Erzsébet-utalványok után befolyik az államhoz. 

Ezt az pénzt elvben gyerekek táboroztatására és üdülési támogatásokra kellene elkölteni. Viszont a nyilvános adatok szerint kevesebb megy erre a célra, mint amennyi pénz a rendszerben marad. 

A lap nyomozását hátráltatta, hogy szinte semmilyen adatot sem adnak ki az érintett cégek, úgy kell igényelni mindent egyenként, és még akkor sem biztos, hogy megmondják. A nyomozást az utalványok haszna után itt olvashatja el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.