Valahol kifolyik a rendszerből az Erzsébet-utalványok haszna

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Magyar Nemzetnél megpróbáltak utána járni, hogy mi lesz azzal az évi legalább 10 milliárd forinttal, ami az Erzsébet-utalványok után befolyik az államhoz. 

Ezt az pénzt elvben gyerekek táboroztatására és üdülési támogatásokra kellene elkölteni. Viszont a nyilvános adatok szerint kevesebb megy erre a célra, mint amennyi pénz a rendszerben marad. 

A lap nyomozását hátráltatta, hogy szinte semmilyen adatot sem adnak ki az érintett cégek, úgy kell igényelni mindent egyenként, és még akkor sem biztos, hogy megmondják. A nyomozást az utalványok haszna után itt olvashatja el.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.