A 17 éves Milák Kristóf ezüstérmes 100 méter pillangón

sport
2017 július 29., 16:20
comments 76
A későbbi második helyezett Cseh László a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában szerdán.
photo_camera A későbbi második helyezett Cseh László a férfi 200 méteres pillangóúszás döntőjében a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában szerdán. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Hosszú Katinka ezüstérmes úszása után a nap második magyar érdekeltségű száma a férfi 100 méter pillangó döntője volt, ahol Cseh László és a döntőbe junior világcsúccsal bejutó, 17 éves Milák Kristóf is indult.

50 méter után Cseh László a 8., Milák a 6. helyen fordult, végül Milák Kristóf junior világcsúccsal, országos és egyéni csúccsal második lett.

A második helyezett Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában.
photo_camera A második helyezett Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntője után a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Cseh László az 5. helyen végzett, kevéssel maradt el az egyéni csúcstól. A győztes az amerikai Dressel lett.

Milák Kristófnak tavaly év végén egyébként volt egy műtétje, és korábban az sem volt biztos, hogy részt tud venni a vizes vébén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.