Botond elindult az íróvá válás rögös útján

irodalom
2017 július 29., 19:55

Rajzolódott ki!

"Az utcába kanyarodva elámult a lány, már tudta, hogy miért mondta a fiú, hogy ez Lipócia legstílusosabb utcája. Jugendstil, Art Deco, Bauhaus egymás mellett. Bármennyire is vonzotta az elsők pompája, ő a harmadikba szeretett bele. Tudta, hogy számára ez lesz a legjobb választás!

Ha csak három méter a belmagasság, akkor akár a harmadikra is könnyen felérek - gondolta, és egy pillanattal később már a lakás erkélyéről szemlélte az utcát. Hátul majd jó lesz a gyerekeknek, elöl majd nekünk lesz a tágas háló - mondta magában és szemei előtt már az átalakított lakásban töltött kényelmes új élete rajzolódott ki!"

Nikezni

"A felkelő nap sugarai bejárták Júlia egész lakását. Felkelve Rómeót várta a Palota(negyed) kőerkélyén. Szívébe melegség költözött, amikor látta, hogy szerelme már megjárta a (Rákóczi téri) piacot, így indulhatnak is a Múzeumkertbe piknikezni."

Hab a

"Vetítőgép, kardok, kavégép! A homlokzat a fáktól alig látszik. A vívóteremben az ifjú polgárság mutatja, hogy csak fegyelmezett elmével érdemes a sport örömének hódolni. Az asszók után a lakásban felfrissülve rohanás le a kávézóba, hogy egy gyors ristrettot felhajtva a premierre még be tudjon ülni a Puskinba. Belváros, elegancia, történelem. A lakás belső adottságai már csak hab a tortán!"

Köszi, Bea!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.