Budapestre ért a Dunát hosszában végigúszó román

sport
2017 július 29., 12:11
comments 94

Avram Iancu román úszó nem akármit vállalt: végig szeretne úszni a Dunán, hosszában. Ez 2860 kilométer, ő úgy számolt, hogy napi tíz órát fog úszni, és így lesz két hónap a táv teljesítése. Persze nem a Fekete-tengerből úszik a Feketeerdőbe, hanem fordítva: június 20-án indult a buden-württembergi Donaueschingenből, és a sodrással lefelé úszik. Pont ma ért Budapestre, itt a vizes világbajnokság helyszínéhez közel ért partot, a Szent István parknál.

photo_camera Fotó: Soós Lajos/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.